Δράσεις

Δράση εθελοντικής αιμοδοσίας στο Ο.Α.Κ.Α

Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρες 09.00-15.00, θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α - «Σπύρος Λούης» εθελοντική αιμοδοσία, για την αντιμετώπιση των εποχιακών ελλείψεων αίματος λόγω της πανδημίας covid-19.

Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές και φίλοι έδωσαν αίμα και προσέφεραν ζωή στην αιμοδοσία του ΠΟΙΑΘ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, στο πλαίσιο του προγράμματός μας, με την υποστήριξη των κινητών μονάδων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η αιμοδοσία στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά

Απολύτως επιτυχημένα και με ικανοποιητική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση αιμοδοσίας στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά (Σαββατοκύριακο 28-29 Νοεμβρίου), παρουσία και του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Αυτές τις γιορτές αντί για δώρα δίνουμε αίμα

Με τα περισσότερα νοσοκομεία της χώρας, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Εθελοντικής Αιμοδοσίας - ΕΚΕΑ, να παρουσιάζουν ελλείψεις σε αίμα εξαιτίας της πανδημίας COVID 19, ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης θα διοργανώσει διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας «Ανοίγουμε πανιά για τη ζωή – Δίνουμε αίμα», το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Δεκεμβρίου (10:00-14:00)

Δράση Αιμοδοσίας στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας του Αγίου Κοσμά

Το Σάββατο 28 Νοεμβρίου (ώρες 09.00-13.00) και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου (ώρες 10.30-16.30), θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά εθελοντική αιμοδοσία, για την αντιμετώπιση των εποχιακών ελλείψεων αίματος λόγω της πανδημίας covid-19.

Image
recent posts
About
World's leading management consulting firms, where bold thinking, inspired people and a passion for results come together for extraordinary impact.
Subscribe