Επίσκεψη σε 250 παιδιά στα Εκπαιδευτήρια Πασχάλη

Στα Εκπαιδευτήρια Πασχάλη συνεχίστηκαν οι δράσεις του καινοτόμου τριετούς προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά».
 
 
Στις 25 Φεβρουαρίου, επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο στον Άλιμο οι Βούλα Κοζομπόλη (Ολυμπιονίκης πόλο, Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και Ένωσης Συμμετεχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής «Ζήσε Αθλητικά») και Εύη Μωραϊτίδου (Ολυμπιονίκης πόλο), έχοντας μαζί τους τα Ολυμπιακά τους μετάλλια και τη δάδα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016. 
 
Στην κατάμεστη αίθουσα, με περισσότερα από 250 παιδιά από Γ’ έως και ΣΤ’ τάξη, μίλησαν για τη δύναμη της προσπάθειας, τα οφέλη της Άθλησης, σωματικά και πνευματικά και τις αξίες του αθλητισμού, ενώ εξιστόρησαν την πλούσια καριέρα τους και το πώς συνδύασαν σχολείο και πρωταθλητισμό!
 
Επίσης, οι Ολυμπιονίκες μας αναφέρθηκαν και στην Τελετή της Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα γίνει στις 12 Μαρτίου στην Αρχαία Ολυμπία, στη Λαμπαδηδοδρομία και στο ταξίδι της Φλόγας μέχρι τους Αγώνες στο Τόκιο το καλοκαίρι. Επιπλέον, απάντησαν σε αρκετές ερωτήσεις των παιδιών, έλυσαν απορίες και τους έδειξαν μια παρουσίαση, που είχαν ετοιμάσει με τις μασκώτ όλων των Ολυμπιακών Αγώνων.