Ο Κώστας Τσαρτσαρής και η Εβίνα Μάλτση επισκέπτονται αθλητικά σωματεία στην Αργυρούπολη και στη Νίκαια

Σε νέα φάση δράσεων, μετά την ολοκλήρωση του σχολικού έτους και των… τηλεπισκέψεων στα Δημοτικά Σχολεία, πέρασε ήδη το καινοτόμο πρόγραμμα του Υφυπουργείου Αθλητισμού, «Ζήσε Αθλητικά», με αυτοπρόσωπες επισκέψεις Πρωταθλητών και Ολυμπιονικών σε αθλητικά σωματεία και ακαδημίες!


Δράσεις, με πιστή τήρηση των κανόνων ασφαλείας στις επισκέψεις, προσαρμοσμένες στις οδηγίες των επιστημόνων και στα υγειονομικά πρωτόκολλα, που επιβάλλουν την τήρηση αποστάσεων δύο μέτρων και την αποφυγή χειραψιών.
Η Ολυμπιονίκης και βετεράνος στο WNBA, Εβίνα Μάλτση, παραβρέθηκε στις στο καμπ του Αθλητικού Ομίλου Νέων Αργυρούπολης, καθώς και σε εκείνο του Γυμναστικού Συλλόγου Εσπερίδες Καλλιθέας.
Η μπασκετμπολίστριά μας, εξιστορώντας τα πρώτα της βήματα στον χώρο του αθλητισμού, τόνισε πώς κατακτώντας με υπομονή και συνεχή προσπάθεια τους στόχους της κατόρθωσε να είναι η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στα παρκέ του WNBA!
Παράλληλα, επισήμανε τα οφέλη του αθλητισμού τόσο στη διαμόρφωση του σώματος όσο και στη διαμόρφωση της ψυχής και του πνεύματος. Τέλος, προέτρεψε τους νέους αθλητές και αθλήτριες να ακολουθούν τους στόχους τους και να πασχίζουν για τα όνειρά τους, έως ότου αυτά πραγματοποιηθούν.
Αντίστοιχα, ο Ολυμπιονίκης Κωνσταντίνος Τσαρτσαρής επισκέφθηκε τον Ιωνικό Νίκαιας. Ο μπασκετμπολίστας μας επισήμανε στους μικρούς αθλητές την ενδεδειγμένη νοοτροπία και συμπεριφορά, τονίζοντας πως το ήθος και η ευγενή άμιλλα πρέπει να τους συντροφεύει εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.