Παράδοση Αθλητικού Εξοπλισμού στο ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Μήνυμα υποστήριξης στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και επανένταξης των χρηστών στην κοινωνία, μέσω και του αθλητισμού, αποστείλαμε προσφέροντας από 10 μπάλες ποδοσφαίρου, 10 μπάλες βόλεϊ και 10 μπάλες μπάσκετ στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.


Τον αθλητικό εξοπλισμό παρέδωσαν εκ μέρους του «Ζήσε Αθλητικά» ο πρόεδρος Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Ολυμπιονίκης μπάσκετ και τα μέλη, Δημήτρης Παπανικολάου, Ολυμπιονίκης μπάσκετ, Βούλα Κοζομπόλη Ολυμπιονίκης Πόλο και πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Συμμετασχόντων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.


Το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ είναι ένα από τα θεραπευτικά προγράμματα του μεγαλύτερου φορέα απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης στην Ελλάδα και Συμβούλου Οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών.  Απευθύνεται σε χρήστες άνω των 21 ετών, στοχεύοντας στην απεξάρτηση, εκπαίδευση και κοινωνική επανένταξή τους. Μέρος των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων των εντασσόμενων στο πρόγραμμα είναι και τα αθλητικά σεμινάρια, για ενασχόλησή τους με υγιείς δραστηριότητες εκμετάλλευσης του ελεύθερου χρόνου και καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας.

Μέσω της χορηγίας του «Ζήσε Αθλητικά», που προωθεί το Αθλητικό Ήθος και το Αθλητικό Ιδεώδες ως πρότυπα καθημερινής ζωής, θα βοηθηθεί το ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ώστε ο αθλητισμός να γίνει μέρος της καθημερινότητας των εξαρτημένων ατόμων τόσο κατά την θεραπεία τους όσο και κατά το νέο ξεκίνημα της ζωής τους.

Οι Ολυμπιονίκες Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Βούλα Κοζομπόλη και Δημήτρης Παπανικολάου στο ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ