Δράσεις

Η Βιργινία Κραβαριώτη στο Δημοτικό σχολείου Γαράζου

Γίναμε "Ιστιοπλόοι" με την Ολυμπιονίκη, Βιργινία Κραβαριώτη, στο Δημοτικό σχολείο Γαράζου,

Στο Δημοτικό Σχολείο Γαράζου, του Δήμο Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο, συνεχίστηκαν οι δράσεις του «Ζήσε Αθλητικά», με την «τηλεπίσκεψη» της χάλκινης Ολυμπιονίκη, Βιργινίας Κραβαριώτη, για μία διδακτική ώρα.

Στο Δημοτικό σχολείο Σκουρβούλων με τον Ολυμπιονίκη Δημήτρη Παπανικολάου

Ο Ολυμπιονίκης μπάσκετ, Δημήτρης Παπανικολάου, «επισκέφθηκε» για μία διδακτική ώρα, μέσω εφαρμογών ψηφιακής σύνδεσης, το διθέσιο Δημοτικό σχολείο Σκουρβούλων του Δήμου Μοιρών στο νομό Ηρακλείου.

"Ταξιδέψαμε" στο Δημοτικό Σχολείο Χάλκης με τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη

Το Δημοτικό σχολείο Χάλκης, με ταξιδιώτη τον ασημένιο Ολυμπιονίκη κολύμβησης, Σπύρο Γιαννιώτη, ήταν ο 8ος και τελικός «σταθμός» των τηλεπισκέψεων μας στα σχολεία ακριτικών μας νησιών.

«Zήσε Αθλητικά» στα ολιγοθέσια Δημοτικά σχολεία της Κρήτης

Νέος κύκλος δράσεων ξεκινά, στα ολιγοθέσια Δημοτικά σχολεία της Κρήτης, μετά από την επιτυχημένη ολοκλήρωση των «τηλεταξιδιών» του στα ακριτικά νησιά της χώρας μας.

"Ταξιδέψαμε" στο Δημοτικό Σχολείο του Αγαθονησίου

Στο Δημοτικό σχολείο Αγαθονησίου έγινε η επόμενη «στάση» του πρωτοποριακού προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού, «Ζήσε Αθλητικά», που επισκέπτεται τους μικρούς μαθητές των ακριτικών μας νησιών.

Image
recent posts
About
World's leading management consulting firms, where bold thinking, inspired people and a passion for results come together for extraordinary impact.
Subscribe