Συνέχεια των τηλεπισκέψεων στο Χαϊδάρι με την Ολυμπιονίκη Ντενίζ Δημάκη

Ολοκληρώθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η τηλεπίσκεψη «Ζήσε Αθλητικά» και με την 2η βάρδια λειτουργίας στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου.


Η ατζέντα του «Ζήσε Αθλητικά» για την επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει τέσσερις νέες τηλεπισκέψεις, δύο εκ των οποίων θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Σχολείο Σκουροχωρίου Ηλείας, μία στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης και μία στο 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων.
Προσαρμοσμένο, λοιπόν, στις οδηγίες των επιστημόνων και στα υγειονομικά πρωτόκολλα, που δεν επιτρέπουν αυτοπρόσωπες επισκέψεις στα σχολεία, το «Ζήσε Αθλητικά» συνεχίζει δυναμικά και με ασφάλεια, πραγματοποιώντας τηλεδιασκέψεις με τους μαθητές!
Η νέα πρωτοβουλία του προγράμματος αφορά συζητήσεις Ολυμπιονικών και Πρωταθλητών μας με μαθητές δημοτικών σχολείων, διάρκειας μίας διδακτικής ώρας οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω της γνώριμης για τα σχολεία πλατφόρμας Cisco Webex Meetings
Τη σημερινή τηλεπίσκεψη, στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Χαϊδαρίου, συνέχεια εκείνης της περασμένης Τρίτης με τον Ανδρέα Γλυνιαδάκη, πραγματοποίησε η Ντενίζ Δημάκη, συμμετέχουσα στο αγώνισμα του τριάθλου στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.
Η Ντενίζ Δημάκη εξιστόρησε, στα 130 παιδιά που παρευρίσκονταν σήμερα στο σχολείο, την πολυετή καριέρα της και αναφέρθηκε στον μόχθο που απαιτείται καθώς και στα οφέλη που αποκομίζεις μέσω του Αθλητισμού. Παράλληλα, τόνισε τα Ολυμπιακά Ιδεώδη και το Αθλητικό Ήθος, ως πρότυπα της καθημερινής ζωής
Οι μικροί μαθητές έθεσαν πληθώρα ερωτήσεων αναφορικά με το τρίαθλο και την εμπειρία από την συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες.