Ξεκίνησε το ''ταξίδι'' των δώρων του Αστέρα Τρίπολης προς τα ακριτικά νησιά

Ο Αστέρας Τρίπολης συνοδοιπόρος και αρωγός στα νέα μας ''ταξίδια'' στα Δημοτικά σχολεία των ακριτικών νησιών.

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης με την μακρά ιστορία και την βαθειά ευαισθητοποίηση προς το κοινωνικό σύνολο, στηρίζει τη νέα μας δράση για τον μήνα Νοέμβριο, με τηλεπισκέψεις στα Δημοτικά σχολεία των ακριτικών νησιών μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών σύνδεσης (Skype, Zoom, Webex).

Με σύνθημα το ''Ζήσε Αθλητικά'' ο Αστέρας Τρίπολης αναλαμβάνει εξολοκλήρου την διάθεση και την αποστολή αθλητικού εξοπλισμού στους μαθητές των Δημοτικών σχολείων των ακριτικών νησιών που θα «ταξιδέψουμε» παρέα με Έλληνες Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές!

Οι πρώτες αποστολές έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους για τα ακριτικά νησιά των Αρκιών και του Καλάμου.

Ο μικρός Χρήστος, ο μοναδικός μαθητής του Δημοτικού σχολείου των Αρκιών, θα παραλάβει την φανέλα της ομάδας, μαζί με μπάλες, γραφική ύλη και αναμνηστικά. Εξίσου μεγάλο είναι και το πακέτο δώρων που θα παραλάβουν οι 7 μαθητές του μονοθέσιου Δημοτικού σχολείου στον Κάλαμο το οποίο περιλαμβάνει μία φανέλα και μια μπάλα για κάθε παιδί.

Το επόμενο προγραμματισμένο ''ταξίδι'' είναι την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στο Δημοτικό σχολείο του νοτιότερου σημείου όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, της Γαύδου με συνταξιδιώτη τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια. Ο Αστέρας Τρίπολης ήδη έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της νέας αποστολής.

Ευχαριστούμε θερμά την ποδοσφαιρική ομάδα ''Αστέρα Τρίπολης'' για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στη νέα μας δράση.

Ευχόμαστε από καρδιάς οι μικροί μαθητές να ευχαριστηθούν τα δώρα τους και να συνεχίσουν να ζουν αθλητικά!

Ο «Αστέρας Τρίπολη» συνοδοιπ´ωρος και αρωγός στα νέα μας ταξίδια στα Δημοτικά σχολεία των ακριτικών νησιών.   Η ποδοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης με την μακρά ιστορία και την βαθειά ευσθητοποίηση προς το κοινωνικό σύνολο μας στηρίζει στη νέα μας δράση, που περιλαμβάνει τηλεπισκεψεις στα δημοτικά σχολεία των ακριτικών νησιών μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών σύνδεσης () !   Με σύνθημα το Ζήσε Αθλητικά ο αστερας τριπολης αναλαμβάνει εξολοκλήρου την διάθεση και την αποστολή αθλητικού εξοπλισμού στους μαθητές των δημοτικών σχολείων των ακριτικών νησιών που θα «ταξιδέψουμε» παρέα με Έλληνες Ολυμπιονίκες και Πρωταθλητές!   Οι πρώτες αποστολές έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους για τα ακριτικά νησιά των Αρκιών και του Καλάμου.   Ο μικρός Χρήστος, ο μοναδικός μαθητής του Δημοτικού Σχολείου των Αρκιων θα παραλάβει   Έξισου μεγάλο είναι και το πακέτο δώρων που θα παραλάβουν οι 7 μαθητές του μονοθέσιου δημοτικού σχολείου στον Κάλαμο το οποίο περιλαμβάνει   Ευχαριστούμε θερμά τον Αστέρα Τρίπολης για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξη στη νέα μας δράση.  Ευχόμαστε από καρδιάς οι μικροί μαθητές να ευχαριστηθούν τα δώρα τους και να συνεχίσουν να ζουν αθλητικά!

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΔΩΡΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

αποστολές δώρων του Αστέρα Τρίπολης στα ακριτικά νησιά