Ταξιδέψαμε στην Ερείκουσα με τον Παναγιώτη Πελεκούδα

Η Αουρέλα και ο Λέανδρος, τα δύο μικρά αδέρφια και μοναδικοί μαθητές του Δημοτικού σχολείου στο βορειότερο νησάκι του Ιονίου, της Ερείκουσας, συνομίλησαν με τον Διεθνή βολεϊμπολίστα του Παναθηναϊκού τον Παναγιώτη Πελεκούδα.

Ο Πρωταθλητής μας, θέλησε να μάθει για την ιδιαίτερη καθημερινότητα των δύο μικρών παιδιών. Το ενδιαφέρον του επικεντρώθηκε στις καθημερινές συνήθειες και ασχολίες των παιδιών, στις δυνατότητες άθλησης στο νησί και στον τρόπο διατροφής τους. Μέσα από την όμορφη συζήτηση που ανέπτυξε με τα παιδιά τα προέτρεψε να αθλούνται καθημερινά, να διαβάζουν και να ακολουθούν ένα υγιεινό διατροφολόγιο αποφεύγοντας τα πολλά γλυκά.

Αντίστοιχα, οι μικροί μαθητές ρώτησαν τον διεθνή βολεϊμπολίστα, για την προπόνηση που κάνει μέσα στην καραντίνα και με περισσή αθωότητα του εκμυστηρεύτηκαν πως ο Παναγιώτης Πελεκούδας είναι ένα από τα αθλητικά τους πρότυπα! Ο Παναγιώτης Πελεκούδας τους ανταπάντησε πως πρότυπα για όλους μας είναι τα μικρά παιδιά που συνεχίζουν να ονειρεύονται και να προσπαθούν για την εκπλήρωση των στόχων τους!

Για να βοηθηθούν ακόμα περισσότερο η Αουρέλα ο Λέανδρος να "Ζήσουν Αθλητικά", θα τους αποσταλεί αθλητικός εξοπλισμός με την βοήθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Τρίπολης.

Το «Ζήσε Αθλητικά» ανοίγει πανιά για το Δημοτικό σχολείο Χάλκης με συνταξιδιώτη τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη την Τρίτη 16 Νοεμβρίου.