Το ''Ζήσε Αθλητικά" στηρίζει "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Το "Ζήσε Αθλητικά" για ακόμα μία φορά στέκεται έμπρακτα στο πλευρό του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Αυτά τα Χριστούγεννα, με μία απλή κίνηση, μπορείς και ΕΣΥ να βοηθήσεις να κρατήσουν το χαμόγελο τους τα 300 παιδιά που μεγαλώνει "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Έως και τις 6 Ιανουαρίου, μπορείς να γίνεις και ΕΣΥ μέρος της αλυσίδας προσφοράς του "Ζήσε Αθλητικά", καλώντας στο 19810 από σταθερό ή κινητό (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας - από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ) ή στέλνοντας SMS στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

Στις 9 Νοεμβρίου 2020, συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την ημέρα που ο 10χρονος Ανδρέας γράφει την τελευταία σελίδα στο ημερολόγιό του. Επιθυμία του ήταν να δημιουργηθεί ένας σύλλογος για να έχουν όλα τα παιδιά «Χαμόγελο». Τον Σύλλογό του ο Ανδρέας, τον ονόμασε «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Σήμερα, 25 χρόνια μετά, έχοντας πυξίδα το Ημερολόγιο του μικρού μας ιδρυτή, ο Οργανισμός έχει αναπτύξει ένα μοναδικό – ακόμη και για τα διεθνή δεδομένα - δίκτυο παροχής δωρεάν υπηρεσιών για κάθε παιδί που βρίσκεται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα ή οποιοδήποτε άλλο κριτήριο.
Σήμερα, 25 χρόνια μετά, ο Οργανισμός βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών που υποφέρουν από βία και κακοποίηση, των παιδιών που εξαφανίζονται, που υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα υγείας, που στερούνται τα απαραίτητα για την καθημερινή τους διαβίωση, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στους άξονες της Πρόληψης, Παρέμβασης και Θεραπείας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλα αυτά τα 25 χρόνια έχει υποστηρίξει 1.728.626 παιδιά και τις οικογένειές τους. Ένας αριθμός που καταδεικνύει το μέγεθος της καθημερινής μας προσπάθειας να προσφέρουμε σε κάθε παιδί το Χαμόγελο που δικαιούται.

Βοήθησε και εσύ να παραμείνει το χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών!